kamp 2011

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Rocket clouds
kamp 2011 by Mind Map: kamp 2011

1. de roerdomp

1.1. de roerdomp was de accomodatie waar wij verbleven. een erg leuke accomodatie met 2 verblijven. voor jongens en meisjes. ook was er een hoop ruimte om buitenactiviteiten te doen. Het was een supermooie accomodatie! www.deroerdomp.nl

2. ik hou van holland.

2.1. we hebben op woensdagavond het ik hou van holland spel gespeeld. een paar derdejaars hadden het programma in elkaar gezet, ze hadden het erg leuk gedaan! we hebben verschillende spelletjes gespeelt, zoals het efteling spel. en met je klas een woord maken.

3. algemene terugblik

3.1. Volgens ons was het kamp erg geslaagd. iedereen deed over het algemeen erg gezellig mee, en de meesten hebben elkaar wel beter leren kennen.

4. bonte avond

4.1. de bonte avond werd verzorgd door OAO1D. we moesten allemaal een themaoutfit maken en een dansje op een stuk muziek verzinnen. er kwamen leuke creaties uit. ik denk dat de meesten dit wel de leukste opdracht vonden van het kamp.

5. een spetterend begin

5.1. als begin van het kamp, hebben we met de klas een schilderij gemaakt. we moesten op de muziek een schilderij maken. dat was echt superleuk! er zijn leuke resultaten uitgekomen. die hangen nu allemaal in de gang bij Ad.