Min ferie

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
Min ferie by Mind Map: Min ferie

1. Cypern

1.1. Før sommerferien var jeg på cypern

1.2. Vi blev vækket om natten og gik ud i bilen. Så begyndte vi at køre til billund hvor den lufthavn vi skulle hen til var. Køreturen føltes ret lang på det tidspunkt men der var heller ikke rigtig nogle der talte fordi vi alle bare var så trætte jeg prøvede at sove men det kunne jeg ikke.

1.3. Da vi ankom til lufthavnen kunne vi ikke finde en parkeringsplads men så satte min far os bare af ved indgangen og imens fandt han en plads. Lidt tid efter kom han ind til os og der skulle vi have tjekket vores lommer og trøjer og håndtasker. Vi skulle også have sat sådan nogle mærker på vores kufferter for at bevise at de var blevet tjekket for farlige ting. Så gik vi ind i et slags center og ventede fordi der gik en hel time før flyet var klar til at lette. Da der var 10 min til blev vi kaldt ind i et rum hvor vi kunne sidde og kigge ud på flyet men 10 min efter måtte vi gå ind i flyet.

1.4. Flyveturen var sjov og jeg sad ved vinduet da vi skulle lette. Før vi lettede kørte vi meget stærkt det killede i maven. Vi fik mad ombord på flyet men jeg kan bedere lide det jeg får derhjemme. Det hele var sjovt lige indtil vi skulle lande fordi en halv time før vi var på jorden begyndte jeg at få propper i ørene. Det var noget af det værste jeg har prøvet. Det varede ved til dagen efter men da vi var landet gjorde det ikke ondt mere det var der bare.

1.5. Da vi kom derover skulle vi køre en time i bus hen til vores hotel. Vi boede øverst oppe med den bedste udsigt over hele vandet og stranden. Man kunne også kigge ned og der så man en pool der hørte til hotellet. Den første dag tog vi det bare roligt og nød den lækre mad.

1.6. Resten af dagene tog vi på stranden, sejlede med ubåd, kørte på seegway, spiste is og tog forskellige steder hen. Jeg så også en lille hav skilpadde på størrelse med dem man kan købe i dyrehandlen. Jeg så kun et glimt af den da den skyndte sig ud i vandet igen. Der var også en masse sjove fisk og vi prøvede sådan en pude på vandet der blev trukket efter en båd. Men til sidst skulle vi hjem og det gjorde ikke lige så ondt i ørene at lande i danmark igen. Jeg håber jeg en dag kan komme dertil igen.

2. Høns

2.1. Sidst i sommerferien fik jeg også 4 høns. Vi fik en hver bortset fra min storesøster elina for hun gad ikke have nogen og min lillesøster på 1 år. Min fars høne er sort og mørkerød. Min mors er hvid og brun og min tredje søsters er næsten guldfarvet. De er alle sammen meget flotte men jeg kan nu bedst lide min egen som er en anden race med hår på fødder og ben. Den er grå men jeg har endnu ikke fundet et navn til den. Man kan tage dem op og kæle med dem men de har desværre ikke lagt nogle æg endnu.

3. Ud at sejle

3.1. I sommerferien var jeg også ude at sejle med min far og mine søskende. Vi sejler for det meste bare rundt, sejler efter færger eller sejler race med nogle andre både. Men tit sejler vi også til stranden og spiser is og bader.

4. Lolland

4.1. Så har jeg også været på lolland sammen med Kristine. Vi var henne hos hendes mormor og bedstefar det var rigtig hyggeligt. Vi fik lækker morgenmad hver dag og den ene dag var vi også i knutenborg safaripark jeg havde mit kamera med så jeg fik en masse gode billeder af alle dyrene. vi spiste også vores egne sandwich derovre og nussede med geder. ´Det var rigtig sjovt

4.2. Sådan gik dagene hvor jeg var der. også tog jeg færgen alene hjem fordi at kristine skulle blive der nogle dage mere.

5. Liva og Ulrikke

5.1. En dagene kom mine veninder som hedder Liva og Ulrikke også over til mig og sov. Vi spillede et brætspil i sengen imens vi drak cocio med isterninger. Det var lækkert og rigtig hyggeligt at have dem sovenede. Dagen efter skulle liva hjem men så tog mig og ulrikke ud at sejle med min far. Bagefter tog hun hjem det var nogle hyggelige dage.