dykning

Get Started. It's Free
or sign up with your email address
dykning by Mind Map: dykning

1. dykker-udstyr

1.1. Der er noget der heder ABC-udstyr.

1.2. ABC-udstyr bestor af snorkel, maske og svøme-føder.

1.3. ABC-udstyr kan bruges på lavt vand.Det er næmlig svert på dybt

1.4. Vis man vil dyge vor det er dybt ude i havet skal man have en dykker-flaske istedet for en snorkel med en dykker-flaske kan man treke veret ca.en time. Man kan også have to dykker-flasker. Når man dyger har man også en dregt på så dykkern kan holde varmen.Når du dykker er det godt at have en kniv med så vis du bliver vikled ind i en vandplante eller fiske-linjer så man kan skære sig fri.det er vigtigt at tjeke at dykker-udstyret inden man dykker så der ikke er noged galt med udstyret.

2. vrag-dykning

2.1. Skibets vrag er med til at fortele os vordan man bybede skibe før i tiden og deres last forteler os vilke vare man hanlede med.Vreg kan også gemme på gammle skate ofte guld,sølv,smykker og andre verdier.

3. dykker-skoler

3.1. På dykkerskoler er der otte trin man skal i genem.

3.2. Første trin skal man snorkle med ABC-udstyr det kan man starte på når man er tolv.

3.3. På højeste trin bliver man instruktør så kan man under-vise andre man skal være over 18 år for at blive instruktør

4. angrebet af hajer

4.1. Tre mænd dykkede engang ned ved et koral-rev ud fra Australiens kyst de skule optage en film om koral-revets dyre-liv. Mens dykkerne var ved at filme kom en haj til synde den begynde og kredse om en af dykkerne. Pludselig gik hajen til angreb og bed sig fast i låret på en af dykkerne dykkeren slog fra sig med sit kamera det lykkedes for ham at jage hajen væk men det bløde kraftigt fra hans lår blodet sivede ud i vandet det lokkede hajen tilbage den angreb dykkeren igen heldigvis fik han denne gang øje på hajen i tide han kastede sit kamera ind i hajens åbne gab hajen lukkede kæberne om kameraet det blev dog hurtigt spyttet ud derpå forsvandt hajen dykkeren kom i sikkerhed på en båd men han fik et grimt minde for resten af livet han måtte syes med 19 sting.