Min ferie

Jetzt loslegen. Gratis!
oder registrieren mit Ihrer E-Mail-Adresse
Min ferie von Mind Map: Min ferie

1. Camping med Silke og Laura

1.1. Jeg var på camping med Silke og Laura den første uge i sommerferien, ude ved Silkes campingvogn. Mig og Laura var der i 3 dage.

1.2. Vi badede hver dag, flere gange om dagen, og vandet var sådan lidt koldt, men vi badede stadig. Der var en badebro, hvor vi gik ned af en stige, og så svømmede ind til stranden.

1.3. Der var også en stor hoppepude på campingpladsen, og den hoppede vi også på hver dag, men den var rigtig varm om dagen, så man kunne næsten ikke hoppe på den. Men vi hoppede alligevel på den.

2. København

2.1. Tivoli

2.1.1. Jeg var i Tivoli i sommerferien, da vi var i København, og det var rigtig sjovt. Vi var der hele dagen, og prøvede mange af forlystelserne. Vi spiste der også om aftenen.

2.1.2. Billede

2.2. Hotellet.

2.2.1. Vi boede på Cabinn City, da vi var i København. Værelserne var meget små, men hyggelige. Vi boede midt inde i byen, så vi kunne høre klokkerne fra rådhustårnet.

2.2.2. Billede

2.3. Experimentariet

2.3.1. Vi var også på Experimentariet en af dagene. Der var en masse ting man kunne prøve, og det var ret sjovt. Der var et vand-tema, da vi var derinde, hvor man så kunne prøve en masse eksperimenter der havde med vand og gøre. Der var en, hvor man skulle sætte nogle ting op, så vandet ikke kunne komme igennem, ligesom en dæmning. Det var meget spændende.

2.4. Strøget

2.4.1. Den første dag da vi kom derover, der gik vi lidt rundt i byen, og vi var blandt andet også på Strøget. Der var mange butikker, og også rigtig mange mennesker.

2.5. Rejsen derover

2.5.1. Da vi rejste derover tog vi toget, og kørte i det i ca. 2½ time. Så da vi kom derover kunne vi sagtens gå over til hotellet, og satte vores ting der.

2.6. Lydfil

3. Bornholm

3.1. Hvor vi boede

3.1.1. Vi boede i Sandvig, som ligger nord på Bornholm. Vi boede i en lille lejlighed, som lå lige ned til havet. Jeg sov i køjeseng.

3.2. Hammershus

3.2.1. En af dagene var vi på Hammershus. Det er en stor, gammel ruin, som er en slags turist-attraktion. Der kommer rigtig mange turister, så selvfølgelig skulle vi også derhen.

3.2.2. Billede

3.3. Vi badede to dage, og vandet var VIRKELIG koldt. Jeg fik alligevel hovedet under begge gange, men ikke særlig længe. Der var også en badebro dér, og den brugte jeg den anden dag, for hurtigere at komme under.

4. Jylland

4.1. Skandinavisk Dyrepark

4.1.1. Jeg var i Skandinavisk Dyrepark i sommerferien. Vi så rådyr, isbjørn, ulve, og en masse andre dyr. Vi købte sådan noget specielt mad til rådyrene, og så fodrede vi dem med det. Vi så også isbjørneungen Siku.

4.2. Jylland ved min familie

4.2.1. Vi var rigtig i Jylland ved min familie, men vi tog så også i Skandinavisk Dyrepark. Vi boede ved min bedstemor, og lørdag var vi ovre ved min faster. Det var rigtig hyggeligt. Søndag var vi så til min kusines fødselsdag. Det var også sjovt, og så tog vi hjem søndag eftermiddag.