Erhvervspolitik

Começar. É Gratuito
ou inscrever-se com seu endereço de e-mail
Erhvervspolitik por Mind Map: Erhvervspolitik

1. Defensiv erhvervspolitik

1.1. Defensiv ehvervspolitik indebærer at støtte brancher/virksomheder som udviklingen er ved at tage over. Man gør det pga. at holde på arbejdspladser. Men i den lange ende bliver det til en økonomisk ulempe.

2. Innovationstretegi

2.1. Innovations strategien går ud på at det offentlige går i spidsen til at skabe erhvervsmuligheder. Erhvervspolitik kommer ind ved at tage et land som Danmark. Det offentlige i Danmark prøver at fastholde en vækstsektor, ved at sætte store byggeprojektor op i Danmark, f.eks ved broer. Her udvikler Danmarks sin kompetencer i store byggerier.

3. "Pick the Winners" - strategi

3.1. Pick the winners-strategien indeholder at man støtter visse virksomhedder, specielt dem som man tænker vil blive til noget stort

4. Porter's erhvervspolitik

4.1. Porters diamant

4.2. Porter's erhvervspolitik omhandler at man ikke støtter forskellige brancher, men at man er kunstig til at forberede konkurrenceevnen. Specielt konkurrence evnen på hjemme market.

5. Liberalistisk erhvervspolitik

5.1. Liberalistisk erhverspolitik I bland liberalister synes man at man skader erhvervspolitik ved at man blander sig. De vil helst have at erhvervsudviklingen går på den frie konkurrence